2009. október 26., hétfő

Anne Hathaway és Neil Patrick Rióban

A hírek szerint Anne Hathaway (Csajok háborúja), Neil Patrick Harris (akit az Így jártam anyátokkal, Barney-ja ként ismerhetünk) és Rodrigo Santoro (Che: Part One, Part Two) is csatlakozik a Rió című animációs mese szinkrongárdájához.

A készítő stúdió nem más, mint a Blue Sky Studios és a Fox Animation hozhatja tető alá a projektet. A rendezővel sem szűkölködtek, a Jégkorszak trilógia és a Robotok direktoraként számon tartott, Carlos Saldanha lesz.


A The Hollywood Reporter úgy értesült, hogy az animációs mese sztoriját egy arapapagáj fogja kitölteni, aki megszökik kalitkájából és a napfényes Rió felé vesz az irányt.
Akárcsak a Jégkorszak 3. része – A dínók hajnala, a Rió is 3D technikával készül majd el.


Hathaway és Harris is csináltak már korábban rajzfilmszinkront: Anne a Pirosszkában szólaltatta meg a főszereplő karakterét 2005-ben. Neil pedig a nemrégiben a magyar mozikban is bemutatott Derült égből fasírt egyik szereplőjéne kölcsönözte a hangját.

Úgy néz ki, hogy 2011. árpilis 8-án debütálhat a mozikban az animációs mese.


Anne Hathaway következő filmjének bemutatása már nincs messze, ez pedig az Alice csodaországban, amit én személy szerint nagyon várok, ott lesz még mellette Johnny Depp, akit nem kell bemutatni és a leleményes fantáziával megáldott Tim Burton rendezőként, aki nálam kedvenc rendezők kategóriába tartozik.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból