2009. október 21., szerda

Avatar infók és bemutató


Mutatnék egy bemutatót James Cameron legújabb sci-fijéről az Avatarról. Melyről olyanokat híresztelnek a nagy hype mellett, hogy teljesen új fejezetet nyit a film a 3D-s filmek világában. Várjuk a visszatérést, mert ugyebár a Titaniccal annak idején nagyot robbantott, reméljük most is sikerül neki!

A főszerepben láthatunk olyan hírességeket, mint Sam Worthington aki feljövőben lévő hollywood-i színészeket gyarapítja, őt egyébként a Terminátor – Megváltás c. moziban láthattuk. Főszerepben láthatjuk még Sigourney Weaver-t (Alien filmek) és Michelle Rodriguez-t (Halálos iram, Resident Evil).


A történet: Egy kerekesszékes háborús veterán a titokzatos Pandora bolygóra utazik. A bolygót Na’vik lakják, akik hasonlítanak az emberek fajára, de a kultúrájuk és a nyelvük merőben különbözik a miénktől. Ezen a bolygón élőknek hatalmas árat kell fizetniük a túlélésért, ugyanis halálos veszélyeket rejt csodálatos bolygójuk. Van egy olyan tulajdonságuk, hogy régi agyukat megőrizve, új testhez tudnak jutni és ebben a testben egy teljesen idegen organizmus szemével láthatják viszont önmagukat, valamint a körülöttük lévő gyönyörű és vad világot.
A bolygóra érkező volt katona viszont merően más céllal érkezett. Az új test mellé titkos új küldetést kap, amit akár az élete árán is végre kell hajtani.


A magyarországi bemutató 2009. december 17-én esedékes, egy nappal Amerika előtt!

Trailer

Hivatalos weboldal


IMDb

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból