2009. október 22., csütörtök

Jövőre Gucci Angelina Jolie-val



Ridley Scott (Alien, Gladiátor, Hannibál) lesz a rendezője a Gucci c. drámának, melyben úgy tűnik Angelina Jolie is feltűnhet főszerepben, amennyiben elfogadja a felkérést.
A filmben a végzet asszonyát kell, hogy eljátssza. A történet szerint a dráma egy családon belüli gyilkosságot mutat be a híres divatfamílián belülről.

Scott tárgyalásba kezdett Angelina-val, hogy Patrizia Reggiano karakterét játssza el, aki 29 évet ült börtönbe ex-férje meggyilkolásának vádjával.

A filmhez jelenleg forgatókönyvírót keresnek, aki vászonra vinné a Gucci család 1970-80-as évekbeli tündöklésének és hatalmas drámájának történetét. Volt, hogy egy évben 500 millió dolláros bevételre tett szert a Gucci család.
A dolgok mindaddig remekül mentek, míg az alapító Guccio Gucci unokája, Maurizio a cég élére nem került. Alighogy elkezdte volna a cég hírének helyreállítását, 1995-ben gyilkosság áldozata lett milánói háza előtt.

A férfi főszereplő jelenleg még nincs kiválasztva, viszont Scott a hírek szerint Leonardo DiCaprio-t szeretné, akivel már dolgozott együtt a Hazugságok hálóján.

A Fox 2000 stúdió berkei alatt készülne el a projekt, melyet, ha minden igaz jövőre szeretnének bemutatni.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból