2009. október 23., péntek

Valóságban is együtt az iCarly sztárjai


Jerry Trainor és Jennette McCurdy a Nickelodeonon jelenleg is futó iCarly sorozat két címszereplője szerepet fog vállalni a Best Player című filmben.(nyersfordításban A legjobb játékos).

A forgatás a napokban, azaz október 24-én veszi kezdetét Vancouverben, Kanadában. A film két cyber sportoló felfedezéséről szól, akik ráébrednek, hogy a való élet is lehet olyan izgalmas és érdekes mint a virtuális, és mindezt egy véletlennek köszönhetik.


Marjorie Cohn, a Nickelodeon programigazgatója úgy véli: „A Best Player egy vicces és bájos történet arról, hogy milyen extrém is lehet egy virtuális játék. Ez a film egy újabb lehetőséget ad Jerrynek és Jennettenek, hogy kibontakozzon tehetségük. Biztosnak vélem, hogy a közönség csípni fogja őket ezen vicces karakterek szerepében.”


A Best Playerben Quincy (Jerry Trainor) nappal egy kifutófiút alakít majd aki harmincas éveiben tengeti életét, éjszaka pedig egy online videojáték guruja, aki még otthon él a családi fészekben.
A fiú világa hamarosan fenekestül felfordul, ugyanis szülei döntésének értelmében eladják házukat és Floridába költöznek. Quincy pénzgyűjtési akcióba kezd, hogy felvásárolhassa szülei házát, egy videojáték versenyre nevez be, ahol szembe kerül Prodigyvel (Jennette McCurdy).

Egy röpke kedvcsináló a sorozatból:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból