2009. november 18., szerda

Batman 3 tervei

A tavalyi hihetetlenül sikeres A sötét lovag után, úgy tűnik, máris elkezdtek agyalni a következő rész történetén, bár ezen nem kell meglepődni, mivel az előbb említett film a napokban lépte túl az $1 milliárdos összbevételi álomhatárt. A kritikusok is 94%-osra osztályozták a filmet, nálam az éjféli vetítést nézve 10/10-et hozott a skálámon. Valamint nem elfelejtendő tény, hogy az IMDb TOP250-es listáján jelenleg 9. helyet foglalja el a film, mely olyan nagyágyúk mögé került be, mint A keresztapa I. és II., Schindler listája, Ponyvaregény többek között, ilyen helyeket még soha nem birtokolt képregény-film. Nem beszélve a Joker-t alakító Heath Ledger Posztomusz Oscar-díjáról.

A Batman On Film weboldal tájékoztatása szerint a Warner Bros. januárra befejezi a film storyjának tervezését. Íme, egy rövid részlet a cikkükből Christopher Nolan rendezőre vonatkozólag, aki egyelőre még nem írt alá a filmhez:
Információnk szerint azért nem hallottunk eddig semmit Nolan/Batman 3 ügyben, mert nem valószínű, hogy a rendező visszatér. Nem mondhatnám, hogy örülök neki, hiszen eddig abban a hitben voltam, hogy Chris már aláírt a projekthez.

Ugyanakkor azt mondják, a Batman 3. mindenképp megvalósul, akár Nolannel, akár nélküle. Viszont Michael Caine koránt sem biztos ebben: „Ha valaha csinálnának egy újabb Batman filmet, benne lennék, szívesen játszanám megint a komornyik karakterét. De nem vagyok benne biztos, hogy lesz újabb film, de ha igen, akkor sem mostanában.

Egyelőre tehát elég ellentmondásos hírek röppentek fel, de amint megtudunk valami újat, megosztjuk veletek.

Véleményem: én úgy gondolom, itt most megy az össze-vissza találgatás, hallottunk már több hírt, hogy Nolan visszatér, avagy sem, de szerintem tuti vissza fog, mert csak ő képes tartani azt a színvonalat, amit eddig hoztak Batman: Kezdődik és A sötét lovag, sőt nem csak tartani kell, hanem növelni, ami nem kis feladat, jó magasra került az a bizonyos léc.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

jó cikk

Névtelen írta...

Goyer, Nolan és öccse már írja a Batman 3-at! Ő rendezi!

Angelus

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból