2009. november 6., péntek

Danny Boyle 127 órája

A Variety úgy tudta meg, a Fox Searchlight és Danny Boyle, az Oscar-díjas rendező, aki tavaly szállította nekünk a hatalmas sikerű Gettómilliomost, jelenleg a 127 óra (127 Hours) című film elkészítésére készülnek, mely Aron Ralston hegymászó történetét mutatná be.

Boyle lenne a film rendezője, melynek forgatása majd a jövő év végén kezdődne el, sőt Boyle már korábban is dolgozott együtt Simon Beaufoy forgatókönyvíróval, a Gettómilliomoson.

Ralston története egy Utahi hegymászásról szól, melyet 2003 májusában tett meg, és melynek során jobb alkarja teljesen összeroncsolódott, miután ráesett egy nagy sziklatömb, és öt napig volt alkarral alatta. Ekkor egy tompa késsel amputálni kényszerült végtagját, majd ezután lemászott a hegyről, ahol egy családdal találkozott, akik enni és innivalót adtak neki. Végül egy mentőhelikopter érkezett segítségére.

Boyle jelenleg Ralston szerepére keresi a legmegfelelőbb színészt.

Véleményem: Már most tisztelem a szóban forgó úriembert, le a kalappal, erre nem mindenki lett volna képes, én várom az alkotást, főleg, hogy a történet is jónak ígérkezik, valamint a rendező is fantasztikus.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból