2009. november 4., szerda

Egyszer volt, hol nem volt pokol

A Phoenix Pictures megvette a Once Upon a Time in Hell (Volt egyszer egy pokol/Egyszer volt, hol nem volt… a pokolban) forgatókönyvét, melyet Lee Shipman és Brian McGreevy írt, és tavaly az egyik első számú tavalyi szkript volt a stúdiók kívánságlistáján.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a történet alapját Alexandre Dumas klasszikus bosszúsztorija, a Monte Cristo grófja képezi, de a történetet a mai londoni alvilágba helyezték át.

David Thwaites, a Phoenix Pictures egyik alapítója a következőt nyilatkozta a készülő moziról: „Egy nagyon tökös, igazi Hollywoodi-stílusú alvilági gengszteres filmet szeretnénk csinálni.” Ezzel a kijelentésével arra utalt, hogy a film a Michael Mann által rendezett Heat és Collateral hangvételét üti majd meg.

Shipman és McGreevy egy másik forgatókönyvön is dolgoznak, mely a Pendragon címre hallgat, és témáját tekintve egy Artúr királyhoz kapcsolódó legendán alapul. A filmben felvonul majd a Camelot vár összes ismert karaktere; Artúr, Lancelot, Guinevere, Galahad, és a többi lovag is.

A forgatási dátum még egyik készülő film esetében sem ismert.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból