2009. november 19., csütörtök

Faran Tahir mégsem tűnik fel a Vasember 2-ben

A színész legutóbbi filmje a J. J. Abrams nevével fémjelzett Star Trek, melyben Richard Robau kapitányt alakította, illetve a tavalyi Vasember filmben a gonosz Razát. Az ő karaktere felelt a balesetért, mely örökre átírta Tony Stark életét, a rajongók úgy gondolták, sokkal több is rejtőzik még a figurában. A filmben Raza a Tíz gyűrű nevű terrorista csoport vezére, a film alapját képző képregényben pedig Vasember egy fő ellensége, a titokzatos Mandarin, aki merő véletlenségből épp tíz gyűrűt visel. Ebből pedig a rajongók arra következtettek, hogy Raza talán neki dolgozik, vagy esetleg ő maga Mandarin. Ugyanakkor Razát az első rész végén megölték, így jó okuk van azt feltételezni, hogy nem láthatjuk őt a folytatásban.

A Movieweb.com a Star Trek DVD és Blu Ray megjelenése kapcsán rendezett ünnepségen futott össze a színésszel, aki elmondta, hogy reméli, Razának tényleg van valami köze Mandarinhoz, és így esetleg visszatérhet majd valamelyik következő folytatásban és újra eljátszhatja a karaktert, ugyanakkor egyértelműen kijelentette, hogy a második részben nem láthatjuk őt viszont.

Mivel egyelőre nincsenek olyan hírek, hogy más valakit szerződtettek volna, vagy egyáltalán keresnének a fő gonosz szerepére, jobb, ha nem éljük bele magunkat, hogy egyhamar láthatjuk a nagyvásznon a VasemberMandarin küzdelmet.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból