2009. november 24., kedd

A Gravity Film Csodabogara

A The Hollywood Reporter közölte, hogy a Gravity Films felkérte Katherine Brookst a Freak (Csodabogár) című film megrendezésére. A film a híres zsoké, Julie Krone életén alapul.

Brooks egyenesen Julie önéletrajzából, a Riding for My Life-ból (Futam az életemért) merítette a forgatókönyv ötletét. Krone volt az egyetlen női zsoké, aki Triple Crown futamot tudott nyerni (1993-ban, Belmont Stakesben), és ezzel bekerült a Lovaglás Nemzeti Múzeumába és Legendáinak Klubjába (National Museum of Racing and Hall of Fame). Julienak ezután járt a világ legnépszerűbb női zsokéja cím, karrierje során több mint 4 000 futamot nyert meg, és mintegy 90 millió dollárt zsebelhetett be.

A rendezőnő a következőket mesélte a filmről: „Julie a természet megszállottja volt, és, bár elismerésem versenyzői eredményeit, mégis a személyisége volt az, ami felkeltette érdeklődésemet a projekt iránt. Nem tudom, milyen érzés megnyerni egy Triple Crown futamot, de azt tudom, milyen érzés egy lehetetlennek tűnő álomért küzdeni.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból