2009. november 14., szombat

Január közepétől foroghat a Thor

A Production Weekly információi szerint január közepén, Los Angelesben kezdődhet meg a Thor forgatása, majd Sante Fe-ben, Új-Mexikóban folytatódhat márciustól április végéig.

A Marvel egy újfajta szuperhőst szeretne bemutatni Thor személyében. A történet napjainkban illetve Asgard királyságában játszódik majd. A történet középpontjába a hatalmas Thor isten áll, aki nagy erejű harcos, ám vakmerősége újjáéleszt egy ősi háborút, így büntetésként a jelenben kell élnie az emberek között. A Földön Thor megtanulja, mit jelent igazi hősnek lenni, mikor a legveszélyesebb gonosz küldi sötét erőit Asgard ellen.
A főbb szerepekben Chris Hemsworth-t, Tom Hiddlestont, Natalie Portmant, Jaimie Alexandert, Colm Feore-t és Samuel L. Jacksont láthatjuk.

A Thor a tervek szerint 2011. május 20-án kerülhet a mozikba a Paramount Pictures és a Marvel Studios közös produkciójában.

Eddig kétszer írtunk a filmről, először Dominic Cooper, majd Anthony Hopkins lehetséges csatlakozása kapcsán, azonban úgy tűnik, végül egyiküket sem láthatjuk majd.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból