2009. november 24., kedd

Jennette McCurdy hírmorzsák


A Best Playerről már írtunk korábban, időközben pedig már be is fejeződött a forgatás, és már a film utómunkálatai zajlanak. Jennette viszont nem tétlenkedik, máris egy újabb film forgatásán vesz részt, azonban ennek a címe még nem ismert.

Ezzel párhuzamosan egy újabb iCarly film is érkezik majd december 5-én az amerikai Nickelodeon csatornáján, iQuit iCarly címmel. A film középpontjában egy Carly (Miranda Cosgrove) és Sam (Jennette) közti nézeteltérés áll, mely nemcsak barátságukra, de a netes műsorukra is igen komoly hatással lehet. Természetesen a másik két főszereplő, Freddie (Nathan Kress) és Spencer (Jerry Trainor) is feltűnnek majd a filmben.

A rajongók eközben szavazhatnak a Nick.com weboldalon a legjobb Carly és Sam közti "barátságpillanatot" tartalmazó részre, és a hat legtöbb voksot kapó epizód egy három órás maraton keretében adásba is kerül majd a film felvezetéseként. Szintén a weboldalon, november 30-ig elérhető egy iQuit iCarly nevű játék is.

Az iQuit iCarly forgatókönyvét a sorozat alkotója és executive producere, Dan Schneider írta, a rendezői székben pedig Steve Hoefer foglalt helyet.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból