2009. november 6., péntek

Johnny Depp váltja Sam Worthington-t

Tovább folytatódnak a készülő nagyszabású mozi előkészületei néhány szereplőcserével.

A The Hollywood Reporter úgy értesült, az egyik főszereplő Sam Worthington (Terminator: Megváltás, Avatar) és a rendező, Florian von Donnersmark is kiszállt a The Tourist-ból (A turista).


Bizonyos pletykák röppentek fel, miszerint Worthington helyére Johnny Depp ugorhat majd be, a rendező pedig Alfonso Cuaron (Harry Potter és az azkabani fogoly) lehet. Nem első alkalom, hogy csere történik a stábban, ugyanis ezek előtt Tom Cruise és Charlize Theron lettek volna a főszereplők és Bharat Nalluri ült volna a rendezői székben. Charlize Theron helyére korábban aláírt Angelina Jolie, aki továbbra is benne van a projektben.

Johnny a hírek szerint, egyébként is épp új, közeljövőben kezdődő filmet keresett magának, így a The Tourist ebből a szempontból is ideális lehet számára, hiszen a forgatás már jövő év elején kezdetét is veszi.
A történet szerint, egy Interpol ügynöknő Párizsban elcsábít egy amerikai turistát, hogy segítsen neki egy ravasz bűnöző elfogásában, aki ráadásul a nő korábbi szeretője volt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból