2009. november 18., szerda

Közelít a Fekete Gyöngy, avagy Karib 4. infók

Hivatalos az információ, miszerint megtalálták a készülő, A Karib-tenger kalózai negyedik részének rendezőjét, Rob Marshall személyében. Tehát Gore Verbinski, az előző trilógia mind három részét jegyző direktor nem ül majd a negyedik rész forgatásán a rendezői székben.
A filmben viszont láthatjuk Jack Sparrow karakterét, és ami megnyugtató, hogy továbbra is Johnny Depp fogja alakítani. Marshallt legutóbbi filmje, a Nine kapcsán kérdezte Nora Ephron, és szó esett A Karib-tenger kalózai 4-ről is: „Tudod, ez egy olyan dolog volt, amit ugyan felajánlottak nekem, de legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy tényleg én csinálhatom. De aztán úgy gondoltam, miért is ne? Tehát a hír igaz, én fogom rendezni A Karib-tenger kalózai 4-et (az eredeti címe Pirates of The Caribbean: On Stranger Tides lesz, mely a következő magyar címre hallgat: A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken).” Megjegyzem, ez csak szó szerinti fordítás, nem hivatalos magyar cím. Marshall még hozzáfűzte, hogy találkozott Johnny Deppel, akivel nagyon jól elbeszélgettek, és nagyon várják a közös munkát.


Bár a Disney hivatalosan még nem erősítette meg az információkat, ez volt az első alkalom, hogy Marshall nyilvánosan beszélt a filmről. Amint lesznek új infóink, jelezzük.

Véleményem: régebben voltak olyan híresztelések, hogy egy újabb trilógiát bontakoztatnának ki, amit nem is bánnék, ugyanis az első három rész is nagy kedvenceim között van kalandfilmek terén, továbbá Johnny Depp szenzációsan játssza Jack Sparrow karakterét, szóval részemről várós a film, mely IMDb-s adatlapja szerint 2011. július 8-án kerülne bemutatásra az USA-ban, és vélhetőleg nálunk is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból