2009. november 19., csütörtök

Leonard Nimoy nem tér vissza a Star Trek 2-ben

Idén májusban mutatkozott be J. J. Abrams rendezésében a Star Trek mozifilm, mely nemrég hazánkba is megjelent DVD-n és Blu Ray-en, ez alkalomból gyűltek össze a színészek egy kis ünnepségre.
A Movieweb.comnak sikerült beszélnie Leonard Nimoyjal, aki Spockot alakítja a filmben. A színész azt nyilatkozta, nagyon örül, hogy újra beindult a sorozat szereke, de nem tartja valószínűnek, hogy visszatérne egy esetleges második részben:

Nagyon örülök, hogy J. J. Abrams rendezte meg a filmet, sikerült nagyon jó stábot összeválogatnia, és ő maga is remek formában volt. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen remek színészekkel dolgozhattam együtt, és örülök, hogy a rajongóknak is tetszik a film. Ugyanakkor nem hiszem, hogy visszatérnék egy esetleges második részben, úgy gondolom, nem biztos, hogy szükségük lenne rám. Örülök, hogy Zachary viszi tovább a karaktert, szerintem nem lenne előnyös, ha a második részben is feltűnnék. Persze, ha J. J. megkeresne, elfogadnám a felkérést, de úgy gondolom nincs rá szükség, és J. J. sem tervez ilyesmit.

Nimoy továbbra is együtt munkálkodik J. J. Abramsszel a Fringe című sorozatban, mely A rejtély magyar címmel fut hazánkban. Eddig a második évad 3 részében szerepelt, melyből kettő már adásba is került. Mikor sorozatbeli karakteréről, William Bellről kérdezték, annyit mondott: „Nem hinném, hogy a közeljövőben visszatérne.

Véleményem: nekem tetszett májusba a mozifilm, ha J. J. marad továbbra is a rendező, akkor nem bánom, jöhet(nek) még Star Trek mozifilm(ek).

Villámértékelés a Star Trekről: nem vártam tőle semmit, a sorozat nincs a kedvencek között, mégis kellemes csalódás volt, elszórakoztatott és nem volt unalmas, örülök, hogy vászonra vitték mai szemmel nézve is. 10/8

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból