2009. november 1., vasárnap

Megvan az Ideglelés 3. rendezője

Eduardo Sanchez rendezheti az Ideglelés harmadik részét, úgy látszik, hogy a Paranormal Activity meglepő mozis sikere ösztönzést adott a független filmeseknek, hogy megpróbáljanak felzárkózni. A The Toronto Star nemrég érte utól Eduardo Sanchezt, a kultikus Ideglelés társrendezőjét, aki tudomásunkra adta, hogy Daniel Myrickkel készen állnak az Ideglelés 3 megrendezésére.

Íme egy kis részlet a cikkből: Elérkezett az idő, hogy Sanchez és Myrick újra együtt dolgozzanak, méghozzá az Ideglelés harmadik részén. A film a hírek szerint ott fog folytatódni, ahol az első rész abbamaradt, mintha a semmit sem érő második rész el sem készült volna (ez jó felfogás). A duó már végig is járta a forgatás helyszínéül szolgáló erődöt, hogy ihletet szerezzenek, mely mindössze félórányira van Sanchez Marylandi otthonától.


A páros egy olyan sztorit agyal ki, melyben kisebb szerepekben számíthatnak az első rész három főszereplőjére, Heather Donahuera, Joshue Leonardra és Michael C. Williamsre.
Sanchez azt is elárulta, hogy már felkeresték a stúdiót, a Lionsgate-et, akik a film jogait birtokolják, és ők is beleegyezésüket adták a harmadik film elkészítésére, így úgy tűnik nincs akadálya, a harmadik rész elkészülésének.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból