2009. november 30., hétfő

Oren Peli új filmje

Már korábban beszámoltunk róla, hogy a Paranormal Activity rendezője, Oren Peli új filmet tervez, Area 51 (51-es terület) címen, melyhez időközben forgalmazót is talált, a Paramount személyében.

A dolog aligha nevezhető meglepőnek, ugyanis Peli mindössze 15 ezer dollárból készítette el előző filmjét, mely már a napokban a $100 millió bevételi határt is túllépte. A Paramount $5 millió költségvetésben gondolkozik, tehát ennyiből kell majd megcsinálni az Area 51-es filmet.

A forgatókönyvírást nem bízta másra, ő maga hajtotta végre a körmölési feladatot, a producer pedig a Bloomhouse Productions-ös Jason Blum lesz. A film a Paranormal Activityhez hasonlóan áldoksi jellegű lesz, és a hírhedt 51-es területen fog játszódni a Neills légierő Nevada sivatagban található bázisán.

A Paramount társforgalmazói szerződést kötött a Filmed Entertainmenttel és az Aramidn Entertainment Funddal is.

Nem szórakozással töltik az időt, ugyanis a film forgatása már be is fejeződött, mint a múltkor is írtuk három eddig ismeretlen színész, Reid Warner, Darrin Bragg és Ben Rovner játsszák a főbb szerepeket. Illetve felvetődött egy olyan is, hogy Peli következő filmje egy esetleges Paranormal Activity folytatás lenne.

Véleményem: minden oké részemről, mindaddig a mondatig, mikor a Paranormal Activity folytatás szóba kerül, szerintem úgy kell hagyni, így volt jó, miért kell mindennek folytatást csinálni? Kell nekünk egy Ideglelés 2 megint?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból