2009. november 13., péntek

Rambo V: változások

Pár hónapja, a rendező és egyben címszereplő, Sylvester Stallone elárult egy-két apróságot a készülő ötödik résszel kapcsolatban, most azonban úgy tűnik, néhány dolog a változás felé veszi az irányt. Erről maga a mester tájékoztatta rajongóit a Stallone Zone weboldalán keresztül:

Most azt tudom mondani Önöknek, hogy Rambo céljai megváltoztak, és a korábban említett ember/szörnyeteg elleni harcnak egy másik karakter lesz a főszereplője. Rambo pedig egy erőszakos városba látogat majd, ahol több fiatal nő tűnt el. Vér fog folyni.
A legjobbakat,
Syl Stallone

Szeptemberben még olyan híresztelések terjedtek, hogy Stallone fog harcolni az ember/szörnyeteggel, ami genetikai mutációval jött létre a Csendes-óceán északnyugati részén, nem messze az első rész helyszínétől, de most úgy tűnik, hogy egy másik szereplő küzdhet majd meg vele. Amint lesznek újabb és pontosabb információink természetesen megosztjuk veletek.

Véleményem: tőlem jöhet, én bírtam a régieket is, és az újjal sem volt semmi bajom. Valamint, amit még tudni, hogy 2011-ben várható a film, mely jelenleg Rambo V: The Savage Hunt munkacímen fut.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon jó szinész, a mai színésztársai sokat tanulhatnak tőle.Filmjei a képernyő előtt tartja a nézőket, és még ma is nagy kasszasikerrel bírnak. Remélem 70 tul is látható marad a képernyők előtt.

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból