2009. november 20., péntek

Sam Worthington és az amerikai bűnözés utolsó napjai

A Mania tájékoztatása szerint a képregénymogul/ forgatókönyvíró Rick Remender Sam Worthingtont szemelte ki a készülő Radical Publisginges képregény adaptáció, a The Last Days of American Crime (Az amerikai bűnözés utolsó napjai) főszerepére. További érdekesség, hogy magát a képregényt is Remender jegyzi, így saját munkájából formálhatja át forgatókönyvvé (a képregény illusztrációját Greg Tocchini készítette).

A történet a közeljövőben játszódik, Amerikában. A kormányzat feltalál egy olyan agykontroll technológiát, melynek segítségével kiirthatják az emberekből a bűnözői hajlamot. A parancs kiadásával egyetemben országszerte uralkodni kezd a káosz. A hivatásos bűnöző, Graham Bricknek így fel kell gyorsítania soron következő nagy rablásának műveletét, melyhez egy teljesen kezdő banda segítségét veszi igénybe.
Worthington egy kasszafúró, Kevin Cash karakterét alakíthatná, akit épp „munka közben” kapcsolnak le.

Remender a következőket árulta el a történetről:
Nagyban inspirált David Marnet 2001-es Az arany markában (Heist) című filmje és James Ellroy regénye, az American Tabloid (Amerikai tabló). Ellroy remekül mutatja be azt a fajt, igen kemény bűnözést, melynek szálait a szociálpolitika mozgatja a háttérből, Mamet filmje pedig magát a rablást mutatja be.

A képregény sorozat első kötete decemberben jelenik meg Amerikában.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból