2009. november 24., kedd

A vasakaratú Hugh Jackman

A Variety információi szerint Steven Spielberg és Stacey Snider közös munkára adják fejüket a Real Steel (Valódi vas) című film révén, mely a DreamWorks égisze alatt jöhet létre. Ez lesz a stúdió első filmje, mióta 650 millió dollárt kaptak a J.P. Morgan Securitestől és a Reliance Big Picturestől, illetve további 175 millióhoz jutottak hozzá a Disneytől.

A Real Steel főszerepében Hugh Jackmant láthatjuk majd, a rendező személyében Shawn Levyt tisztelhetjük, aki levezényelte az Éjszaka a múzeumban mindkét részét is többek között. A film Richard Mateson rövid történetén alapul, és a tervek szerint 80 millió dolláros büdzsé áll majd rendelkezésre a forgatáshoz.

A DreamWorks még 2005-ben tette magáévá a Dan Gilroy által körmölt szkriptet 850 000 dollárért, melynek néhány részletét azóta John Gatins átdolgozta.

A film egy bunyóst mutat be, akinek újra kell értelmeznie életét, miután az emberi bunyósok helyét robotok veszik át. Jackman egy robot bokszgála promóterét játszhatja el, talál egy ócskavas robotot, aki azonban a végén mindig győz, illetve arra is rájön, hogy van egy 11 éves fia, akivel szintén közelebb kerülnek egymáshoz.

A forgatás júniusban veszi kezdetét.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból