2009. december 28., hétfő

Az első bosszúálló: Amerika Kapitány

El sem hiszem, hogy ilyen hírről számolhatunk be így karácsony után, de a Fangoria értesülései szerint a Marvel Studios 2010. júniusra tűzte ki a The First Avenger: Captain America (Az első bosszúálló: Amerika Kapitány) forgatásának kezdetét. A hírről maga a rendező, Joe Johnston (A farkasember – The Wolfman) számolt be:

Most már negyedik hete, hogy megkezdődtek a fotózási munkálatok, én három hete jártam a helyszínen.

Steve Rogers a nagy világgazdasági világválság idején jön világra egy szegény család fiaként. Felnőve, elborzadva értesül a nácik Európában véghezvitt szörnyűségeiről, ezért úgy dönt, csatlakozik az amerikai hadsereghez, ám gyenge testalkata miatt elutasítják. A fiú elszántságának híre Chester Phillips tábornok fülébe jut, aki felajánlja Rogersnek, hogy vegyen részt az Újjászületés hadműveletben. Több hétig tartó tesztek után beadják Rogersnek a Szuper-katona szérumot, valamint élet-sugarakkal töltik fel testét. Steve teste tökéletessé alakul, ráadásul továbbra is emberi lény marad. Ezután következik három hónapos edzéssorozat fejlődése érdekében, melynek végén megkapja az első megbízását Amerika Kapitányként. Elpusztíthatatlan páncéljával és rendkívüli intelligenciájával folyamatosan küzd a gonosz erők ellen, és ő lesz a Bosszúállók vezére.

A Marvel a bemutató dátumát 2011. július 22-ére tűzte ki, amit rettentően várunk, és bízunk benne, hogy nem tologatják el, illetve, hogy létre is jön a film!

Múltkori cikkünk képregényhősökről, amik filmmé válhatnak!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból