2009. december 9., szerda

Az Overture forgalmazásában jöhet a Stone

Az Overture Pictures szerezte meg a Stone című amerikai forgalmazási jogait, erről ma számolt be a cég két munkatárssa, Chris McGurk és Danny Rosett. A film stábját a következő színészek alkotják: Robert DeNiro, Edward Norton, Milla Jovovich és Frances Conroy.

John Curran rendezésben készül el a film, melyhez a forgatókönyvet Angus McLachlan írta. Középpontjában egy gyújtogató (Norton), aki különféle eszközökkel próbálja meg rávenni a tisztet (DeNiro), hogy valahogyan érje el, hogy gyönyörű felesége (Jovovich) a tanúk padjára kerüljön, és ezzel börtönből való szabadulását.

McGurk és Rosett a következőket nyilatkozták:
Curran nagyon tehetséges rendező, aki egy fantasztikus forgatókönyv alapján dolgozhat remek színészekkel. Az Overture-nél mind nagyon izgatottan várjuk, hogy jövőre bemutathassuk majd a filmet.

Schur a következőket fűzte hozzá:
Chris és Danny egyértelműen kimutatták, mennyire elkötelezettek a film iránt. Minden erejükkel és lelkesedésükkel azon vannak, hogy a film minél jobb legyen, és ez a Mimran Schurnek is csak hasznára válhat. Szeretnénk majd a továbbiakban is együtt dolgozni velük.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból