2009. december 29., kedd

A hét sztárja- Danny McBride

Érdekes egybeesés, hogy pont most néztem meg az Elveszettek földjét, ugyanis Danny McBride épp ma ünnepli születésnapját, és ezzel kiérdemelte, hogy ő legyen nálunk az év utolsó hetének sztárja.

Daniel R. McBride 1976. december 29-én született a Georgiában található Statesboróban. Első emlékezetesebb filmje a 2006-os The Foot Fist Way című kisköltségvetésű vígjáték volt, melyet két barátjával, és volt iskolatársával, Jody Hill-lel és Ben Besttel hozott össze. A filmet és ezzel együtt Dannyt is sokan a 2008. február 26-i Conan O’Brien Showban ismerték meg, ahol ő volt az egyik meghívott vendég, és egy rögtönzött tae kwon do bemutatót is előadott, illetve a másik vendéget, Will Ferrellt megajándékozta azzal, hogy szexin körbetáncolta őt.

Danny számos vígjátékban tűnt már fel, többnyire valamelyik nagyon vicces mellékszereplő bőrében. Láthattuk őt az Az örök kaszkadőrben, az Agyő, nagy Ő!-ben, a Fúrófej Taylorban, az Ananász expresszben, a Trópusi viharban, a Fanboys- A rajongók háborújában, az A szervben, az Az elveszettek földjében, illetve szerepelni fog a jövőre érkező Your Highnessben is két gyönyörű színésznő, Zooey Deschanel és Natalie Portman oldalán.

Danny neve a sorozatrajongóknak is ismerősen csenghet, ugyanis ő az alkotója, és egyben a főszereplője is a Magyarországra is hamarosan érkező HBO-s sorozatnak, az Egyszer fent,… inkább lentnek (Eastbound & Down), melyben egy hajdani baseball játékost alakít. Érdekesség, hogy a sorozatot is Jody Hill és Ben Best segítségével hozta össze. Alakításával a Pensacola Pelicans nevű amatőr baseballcsapat figyelmét is felkeltette, akik felajánlottak neki egy játékos szerződést, így játszhat a Független Amerikai Profi Baseball Ligában.

Végezetül egy idézet tőle, amit szerintem nem árt megfogadni: „A siker nem fogja lejjebb adni, ezért nekünk kell felemelkedni hozzá.”

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból