2009. december 16., szerda

Hírmorzsák Seth Greentől

Az Austin Powers filmek rajongói már hosszú évek óta jól ismerik Seth Green nevét, az utóbbi pár esztendőben azonban számos más szerepe révén is ismertté vált. Kezdve az animációs filmekkel, melyek közül a Family Guyban ő Chris szinkronhangja, a Robot Chickennek pedig az egyik alkotója. A Movieweb.com egyik munkatársa a Family Guy alkotója, Seth MacFarlane partiján beszélgetett Seth-tel, melyet a hamarosan megjelenő DVD, a Family Guy: Something, Something, Something Dark Side tiszteletére tartottak. Érdekesség, hogy a Robot Chickennek is van két Csillagok Háborújás része, így Seth erről a barátok közti kis rivalizálásról is mesélt:

„Imádom, haver. Imádom, hogy ezt csinálja. A Family Guy egy sokkal nagyobb műsor, mint a miénk, de mégis sok a közös bennük, és Seth mindig azt mondja, hogy szerinte a rajongóknak tetszik, hogy mindketten csináljuk a magunk dolgát is. Nagyon jól megy neki a promótálás.”



A Movieweb.com munkatársa egy esetleges harmadik Csillagok Háborújás Robot Chicken filmről is kérdezte Seth-et:

„Igen, tervezzük, de még nem kezdtünk hozzá. Valószínűleg előbb majd a 4. évad DVD megjelenésével fogunk foglalkozni.”

Végül pedig az Austin Powers régóta tervezett 4. részéről is ejtett pár szót:

„Nem mondanám, hogy halott lenne a dolog. Még semmit nem hallottam róla, érted, mit akarok ezzel mondani? Az nem lehet halott, ami sosem létezett.”

Őfelsége titkolt ügynökének rajongói tehát egyelőre úgy néz ki, hiába várják a következő részt, azonban Seth kedvelőinek nem kell csüggedniük, hiszen Amerikában december 22-én jelenik meg az említett új Family Guy DVD, illetve jövőre a Robot Chicken 4. évadának DVD megjelenése is várható.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból