2009. december 14., hétfő

Hivatalos Resident Evil 4 és a Priest bemutató

Korábban már volt szó a Kaptár 4-ről, hogy csúsztatnak a bemutató dátumán, és helyét a rendező, Paul W.S. Anderson másik filmje, a Priest veszi át, ezt a hírt ma a Sony hivatalosan is megerősítette.

Régebben úgy szóltak a hírek, hogy 2010. augusztus 27-étől nézhetjük a negyedik Kaptár mozit, amit azonban elnapoltak, és a 3D-s munkálatok miatt egy kicsit több időt vesz igénybe a készre formálás, így majd a Paul Bettany és Karl Urban főszereplésével készült Priest mutatkozhat be helyette.

A Resident Evil 4 bemutatójáról egyelőre még hivatalos hír nem érkezett, de azt rebesgetik, hogy 2011. január 14-én kerül majd a nagyvásznakra.

A folytatásban, mely az Afterlife alcímet viseli, ismét visszatér Milla Jovovich Alice szerepében, Ali Larter újra Claire bőrébe bújhat, valamint Spencer Locke K-Martot formálhatja meg. A stáb újabb tagokkal bővült, köztük Wenthworth Miller, aki Claire bátyját, Christ, Shawn Roberts pedig a gonosz Albert Weskert alakítja, illetve egyelőre ismeretlen szerepben Boris Kodjoe-t és Kim Coatest is láthatjuk.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból