2009. december 4., péntek

Johnny Depp lesz Pancho Villa

Johnny Depp elég sok területen bizonyított már, viszont most karrierje egyik legizgalmasabb szerepébe készül belevágni. A Variety értesült róla, hogy a roppant tehetséges színész játszhatja Pancho Villát Emir Kusturica készülő filmjében, melynek Seven Friends of Pancho Villa and the Woman With Six Fingers (Pancho Villa hét barátja és a hatujjú nő) lesz a címe.

A filmhez egy igazi bombázó, Salma Hayek is csatlakozott. A forgatókönyvet Kusturica és Gordan Mihic álmodták papírra.

Johnny idén főszerepet alakított a Közellenségek című filmben, melyben Amerika első számú közellenségét formálta meg, most úgy tűnik, nem sokban tér majd el ez a karaktere sem.

Pancho Villa a 20. század elején élő hírhedt bandita volt, akiből gerillaharcos, és a nép hőse lett. További érdekessége a filmnek, hogy Johnnynak végig spanyolul kell majd beszélnie. A film alapjait egy életrajzi könyv szolgálja, melyet James Carlos Blake írt, és The Friends of Pancho Villa (Pancho Villa barátai) a címe. Bemutatja, hogy raboltak, ittak, szórakoztak és szexeltek Villa és cimborái.

A forgatás még odébb van, csak 2011-ben kezdik meg ennek munkálatait, ugyanis Johnny addig még több korábbi munkáján dolgozik.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból