2009. december 3., csütörtök

Készül a Tomb Raider 3?

Találgatások már korábban is voltak, miszerint Megan Fox venné át az első két rész főszereplőjét alakító Angelina Jolietól a stafétabotot.

Most viszont a The Business Online értesülései szerint szóba került, hogy a Paramount feléleszti Lara Croft karakterét a Tomb Raider 3-ban.

Egyes források szerint már meg is kezdődtek a tárgyalások a Paramount és a SCI között az esetleges harmadik résszel kapcsolatban, és Angelina Jolie is jelezte, hogy szívesen visszatérne ebben a részben is a bátor régészlány bőrébe.

A népszerű Tomb Raider PC-s játékokból több mint 30 millió példányt adtak el 1996 óta. Nem titok, hogy az Eidos Interactive 1998 óta áll szerződésben a Paramounttal, így komoly részesedést kapnak a film bevételéből és az azzal kapcsolatban eladott termékek után.

A SCI mostanában virágkorát éli, mióta Jane Cavanagh vezetősége alatt áll, aki egyike Britannia legsikeresebb filmes üzletasszonyainak. Egyes becslések szerint a cég mostani értéke $390 millió dollár, ami nagyban köszönhető az elmúlt pár hétben kötött nagyszabású üzleteiknek.

Afelől, hogy Megan Fox veszi át Jolie helyét, úgy tűnik mégsem kell tartanunk, aminek baromira örülök, bár nincs semmi bajom Fox kisasszonnyal, de mégis Jolie az igazi Tomb Raider alkat.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Reméljük a legjobbakat!
Run Forrest RUN!!! ... Oooops... Sorry Run Jolie RUN!
Nagyon tudnám értékelni, ha nem Megan Fox játszaná Lara Croft-ot! Szép csaj meg minden, de nem egy Lara Croft :)
Jolie dögösebb, szexibb, Lara Croft-osabb egyszerűen ő a BEST :)

Meg kellene úgy egyezniük a stúdióknak, hogy Jolie lenne Lara, a Hitman 2-ben meg benne lenne Brad Pitt és akkor mindenki jól járna, még lehet hogy mi is! A Hitman rosszabb már úgy sem nagyon lehet :D

Luke írta...

Én a magam részéről teljesen egyetértek, Lara csak Angie alakításában Lara.:D

Brad meg mehet nyugodtan a Hitmanbe, de legyen benne Olga Kurylenko is, mert az első résznek kb. ő volt az egyetlen értékelhető pontja.:D

Névtelen írta...

Ezt megbeszéltük :) Menjen egy levél az Eidos-nak és a Paramount-nak???

Luke írta...

Szerintem mehet, igen.:D

függő írta...

mehet :P

Névtelen írta...

Ki szerkeszti meg??? Forgatókönyvet is mellékelhetnénk :)

Luke írta...

Majd hárman összedobunk valamit. Hitmanhez nagy forgatókönyv nem kell, meg annyira a Tomb Raiderhez sem, bár az annyira azért nem agyatlan.:D

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból