2009. december 9., szerda

Lane Garrison szíve

A Prison Break című sorozat David Apolskisa, Lane Garrison egy kisebb szünetet tart a színészkedésben, és forgatókönyvírásra adja fejét. Garrison a One Heart (Egy szív) forgatókönyvét írhatja majd meg, melynek alapja igaz történet. A történet középpontjában egy Gainsville-i állami iskola amerikai foci csapta áll, melyet olyan gyerekek alapítottak, akik korábban valami bűntényt követtek el.

Ha a jelenlegi Box Office listát nézzük, valószínűleg sikeres lesz az alkotás, hiszen a The Blind Side vezet jelenleg is, melynek témája szintén az amerikai foci.

A 2008-as idény után, melyben a Gainsville-i Tornádók minden meccsüket elvesztették, és 300-14-es gólkülönbséggel zártak az utolsó helyen, elutaztak egy barátságos meccsre az egyik katolikus iskola csapata ellen. A katolikus csapat edzője azonban megkérte a város lakóit, hogy a meccsen ne nekik, hanem a Tornádóknak szurkoljanak. Bár a Gainsville-i srácok így is veszítettek, ez volt az első alkalom, hogy végre csapatnak érezték magukat, és nem csak egy rakás bűnözőnek. Korábban Garrisonnak is meggyűlt a baja törvénnyel, így különösen közel érzi magához a történetet:

Elsírtam magam a történet hallatán, mert tudom jól, mit éreztek ezek a srácok, mert régebben én is egy voltam közülük. Tudom, milyen elzárva lenni mindenkitől, és teljesen reményvesztettnek érezni magad, és közben folyamatosan azon gondolkozni, hogy vajon helyrehozhatom-e az elkövetett hibámat, és vajon kapok-e egy második esélyt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból