2009. december 23., szerda

Leonard Nimoy a Star Trek videojátékban

Az Atari Inc. és a Cryptic Studios ma hozta nyilvánosságra, hogy Leonard Nimoy, aki több mint 40 évig formálta meg a legendás Spock kapitányt, csatlakozott a Star Trek Online stábjához, amely az első MMORPG, azaz internetes stratégiai játék lesz a széria történelmében.

Nimoy, akit az idei mozifilmben is láthattunk Spock szerepében, a játék narrátorának hangját fogja kölcsönözni, akit a bevezető szöveg mellett több fontosabb küldetés közben is hallhatunk majd megszólalni. A színész a következőket tette hozzá a dologhoz:

Nagyon örülök, hogy részese lehetek a Star Trek Online-nak. Ebben a játékban nagyon jól megmutatkozik a Star Trek eszenciája, azaz a felfedezések és a kalandok. Nagyon örülök, hogy az új rajongók generációja a Star Trek univerzum teljesen új területeit fedezhetik fel a játék által.

A CEO és az Atari elnöke, Jim Wilson a következőket mondta:

Mr. Nimoy részvétele a Star Trek Online-ban egy teljesen új szintre emeli a játékot. Mikor a rajongók meghallják a hangját, tudni fogják, hogy a Star Trek Online ténylegesen része a Star Trek univerzumnak.

Nimoy több Emmy jelölést is begyűjtött az eredeti, ’60-as években fut Star Trek sorozatban nyújtott alakításaiért, illetve szerepelt még további hat mozifilmben, sőt kettőnek a rendezői munkálatait is ő hajtotta végre, ezek voltak: Star Trek 3 – Spock nyomában, és a Star Trek 4 – A hazatérés. Közreműködött a Star Trek 6 – A nem ismert tartománynál, mint forgatókönyvíró, emellett további két filmben láthattuk, a Star Trek – Az új nemzedékben és az idei J. J. Abrams rendezésében elkészült Star Trekben is.

Akinek sikerült felhívnunk a figyelmét és kíváncsi a további részletekre, az látogasson el a hivatalos weboldalra.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból