2009. december 1., kedd

Már félig kész a Másnaposok 2 forgatókönyve

Ugye az első résznél mondanom sem kell, hogy nálam, és szerintem sokaknál a nyár legnagyobb meglepetése, amit nem csak premierkor láttam, hanem még mozi ünnep alkalmával is benéztem rá, és másodjára is nagyon ütős volt a vígjáték!

Todd Philips rendező az Entertainment Weeklynek adott interjújában elmondta, hogy a fele már elkészült a Másnaposok 2 forgatókönyvének.

Bár egyelőre semmit nem árult el a nagy világ számára a történettel kapcsolatban, de megnyugtatott minket, hogy a folytatás nem az első rész történetének másolata lesz: „Az emberek nem a Las Vegas-i legénybúcsút szerették a filmben, hanem a három főszereplőt. Szerintem bármilyen élethelyzetbe elhelyezhetjük őket, nem kell hozzá se Vegas, se legénybúcsú.

A film 459,3 millió dollárt fialt a mozik kasszáinál, és még jó további jó néhány dollárra számíthat a DVD és a BluRay eladások kapcsán. A film egyébként $35 millióból készült, tehát a siker nem kicsi, valamint találtam egy előzetes bemutatási dátumot, amely pedig 2011. május 26-án lenne esedékes.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

A Másnaposok a legnagyobb film. Bár 3D-be mégjóbb lene. De bármijen is lesz szerintem nagyon nagy lesz.

függő írta...

Háát, én örülök hogy nem 3D-s lesz, mert miért lenne az? :) nem tudná kihasználni.

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból