2009. december 3., csütörtök

Olga szétrúgja a segged

Elnézést a kicsit vulgárisabb címért, de erre a trailerre egyszerűen nem lehet mást mondani. Egyébként a Kirot (angol címén Walls, azaz Falak) című filmről van szó, mely ma mutatkozik be az izraeli mozikban. Lehetséges, hogy ez elsőre furcsán hangzik, azonban izraeli filmről van szó, méghozzá egy kőkemény akciómoziról.

A film középpontjában két nő áll, akik ugyanabban a régi házban laknak a második emeleten, mégis idegenek egymásnak. Galia (Olga Kurylenko) bérgyilkos, aki szembekerül a helyi szexmaffiával, a nő minden vágya azonban csupán annyi, hogy újra találkozhasson kislányával, akit Romániában hagyott. Eleanor (Ninet Tayeb) egy vegyesboltban dolgozik eladóként, emellett pedig feleség is, aki arról álmodik, hogy nyer majd a lottón, és így elég pénze lesz, hogy elhagyhassa galád férjét. Bár a két szomszéd nem tud semmit egymásról, két dolog azonban mégis közös bennük, a kettejüket elválasztó fal, és eltökéltségük a szökést illetően. Miután Galia elutasítja egyik megbízását, egy nő meggyilkolását, Eleanor pedig rájön, hogy babát vár, úgy döntenek, összefognak, és együtt veszik fel a harcot elnyomóik ellen, a túlélés és a szabadság reményében.

Én a magam részéről már alig várom, hogy valamilyen formában mi is láthassuk a filmet (nyilván mozis bemutató esélytelen, és a DVD megjelenés is kétséges, de valamelyik külföldi oldalról majd biztos rendelhető lesz a film DVD formátumban), ennek legfőbb oka, hogy Olga az egyik kedvenc színésznőm. Eddig Magyarországon a mozikban a Hitmanben, a Max Payne-ben, és a Quantum csendjében, DVD-n pedig a Párizs, szeretlekben és a Kígyóban láthattuk őt, de emellett is jó néhány filmben szerepelt az ukrán születésű színésznő, aki egyébként modellkeként kezdte pályafutását.

A Kirothoz eddig két poszter és egy előzetes érkezett, ami szerintem az utóbbi időszak egyik legjobban összevágott trailere, baromi jó zenei aláfestéssel.

Az előzetes:



A két poszter:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból