2009. december 4., péntek

Taylor Lautner lesz Max Steel?


Hova juthat el valaki a Twilight Saga után? Nos, az egyik vérfarkas, reményei szerint az akciófigurák irányába. Legalábbis a The Los Angeles Times beszámolója szerint Taylor Lautner szívesen játszaná el a népszerű Mattle-es játékfigura, Max Steel szerepét a filmes adaptációban.

Max Steel elsőként 2001-ben jelent meg a boltok polcain, és igen rövid időn belül 100 milliós bevételt hozott, aminek következtében megkapta animációs sorozatát, mely 3 évadot élt meg. A film a 19 éves extrémsportoló, Josh McGrath történetét mutatná be, aki nano-technikai gépek erejére tesz szert, melyek gyakorlatilag legyőzhetetlenné teszik őt, és lehetővé teszik, hogy bármelyik pillanatban megváltoztassa külsejét.

A film a Paramount égisze alatt készülhet majd el, akik minden bizonnyal szívesen leszerződtetik majd főszereplőnek Taylort, hiszen ezzel garantáltan megnyernék maguknak az ifjú hölgyrajongók népes táborát. J. P. Lavin és Chad Damiani már dolgoznak a forgatókönyvön, és a stúdió reményei szerint 2011-ben mozikba is kerülhet majd a film.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból