2009. december 4., péntek

Újabb Harry Potter és a halál ereklyéi kép

A Yahoo Movies jóvoltából újabb kép érkezett a következő varázsló moziból, a Harry Potter és a halál ereklyéi első részéből. A kép tanúsága szerint Harryék valami nagyon titokzatos dologra bukkannak éppen.

A történetről röviden: Voldemort ereje egyre csak nő, és most már ő irányítja a Mágiaügyi Minisztériumot és a Roxfortot is. Harry, Ron és Hermione úgy döntenek, egyszer s mindenkorra leszámolna a nagyúrral, így megkeresik a többi horcruxot. Azonban csak nagyon kevés idő áll rendelkezésükre, így mindennek a tervek szerint kell mennie.

A filmet David Yates rendezte, a főszerepekben pedig Emma Watsont, Daniel Radcliffe-t, Bonnie Wrightot, Tom Feltont, Rupert Grintet, Helena Bonham Cartert, Alan Rickmant, Dave Legenót, Jim Broadbent-t, Evanna Lynch-et, Ralph Fiennest, Jessie Cave-et, Robbie Coltrane-t, Helen McCroryt, Julie Walterst, Maggie Smith-t, David Thewlist, Jason Isaacs-t, és Bill Nighy-t láthatjuk.

A Harry Potter és a halál ereklyéi első része 2010. november 19-én kerül a mozikba. Az előző és egyben első hivatalos kép itt nézhető.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból