2009. december 11., péntek

Vlad részletek Charlie Hunnamtől

Pár napja volt már hír róla, hogy a Summit Entertainment Vlad címmel tervez filmet készíteni Anthony Handler rendező dirigálásával, most viszont egyenesen a forgatókönyvíró, Charlie Hunnam ejtett el egy-két hírmorzsát, aki még friss a szakmában, és ez lesz az első szkriptje.

A forgatókönyv eddig elkészült részében egy szó sem esik a vámpirizmusról. Az egész ötlet tőlem ered, és hála az égnek, senki nem is akart bele szólni, hogy ebbe az irányba vigyük el a sztorit. De azért egyértelműen megmutatkoznak majd Vlad azon tulajdonságai, melyeket Bram Stoker is megírt. Vlad elég kegyetlen ember volt, így az jelenti a legnagyobb kihívást, hogy szimpatikusnak állítsuk be őt. Ez tehát a cél, és ha ezt sikerül a forgatókönyvben megvalósítanunk, akkor őszintén hiszem, hogy sikerül szimpatikussá tenni a karaktert.

Vlad Dracula története egy XV. században élt katonára vezethető vissza, aki Vlad, a karóba húzó becenéven lett ismert. A Török Birodalom ellen harcolt, és Bram Stoker tőle vette regényéhez Dracula nevét, Hunnam azonban a harcos Vladra fog összpontosítani forgatókönyvében. Sőt, már azt is megosztotta a közönséggel, hogy ő kit látna szívesen a főszerepben:

Miközben írtam a forgatókönyvet két lehetőség merült fel bennem, az egyik, hogy én játsszam [nevet], a másik pedig, hogy Colin Farrell vagy Christian Bale. De inkább Farrel. Van valami csibészes és rosszfiús Vlad személyiségében, és Colint ismerem egy kicsit, és szerintem benne is megvannak ezek az adottságok, így jól tudná ezt alkalmazni a karakter eljátszásánál is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból