2010. január 27., szerda

1002, avagy újabb mérföldkő

Tegnap Luke kolléga jegyezte be az ezredik bejegyzést, amit, ha az aktívabb blogolás óta nézünk, bő 3 hónap alatt értünk el. Olvasóink száma egyre csak növekszik, aminek örülünk, hiszen ez a cél, és ez az, ami erőt ad! Ha esetleg valakinek van javaslata, olyan dologgal kapcsolatban, ami hiányzik az oldalról, kommentben jelezheti, és megvitatjuk, hogy kivitelezhető-e a kérés.
Üdv: Luke & függő

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Inkább az, ami nem hiányzik. Felesleges posztok tömkelege. Mit érdekel mondjuk, hogy Brad Pitt adja a hangját a Táncoló talpakhoz? Vagy hogy ez a teljesen ismeretlen The Fourth Kind rendezője mit fog készíteni. Tele van a filmes világ ennél nagyobb, érdekesebb hírekkel. Erre meg a posztok nagy része ilyen semmitmondó szövegelés. Nem tudom, hogy Te hogy látjátok ezt, de az ilyen hírekbe ölt munkát más posztba is lehetne fektetni.

Petrus írta...

Szerintem meg így jó ahogy van! :)

függő írta...

Ööö... én úgy gondolom, hogy ez így nem igaz amit írsz, ugyanis a hírek 80%-át szállítjuk. Az, hogy éppen Téged nem érdekel 1-2 hír, nem jelenti azt, hogy mást sem. Azért jó lenne másokra is gondolni, ne mindig mindenki csak önmagával foglalkozzon.
Ja, és ha már érdekesebb hírek: mi az, ami szerinted érdekesebb az elmúlt 5 napból, és kimaradt?

Luke írta...

Azért szerintem Brad Pittet elég sokan szeretik, így őket valószínűleg érdekli, hogy szinkronizálni fog a Táncoló talpak 2-ben, ráadásul Matt Damonnal együtt. A The Fourth Kind meg nem teljesen ismeretlen, Amerikában elég jól hozott, ráadásul Milla Jovovich a főszereplő, aki szintén nem éppen ismeretlen. És ha már Brad Pitt szóba került, jobb lenne talán, ha arról írnánk, hogy tényleg szakítanak-e Angelinával, vagy nem? Nem hiszem.

Azt elismerem persze, hogy nyilván nem minden hír érdekel mindenkit, de mást meg lehet, hogy épp az nem érdekli, ami Téged meg igen, ez már csak így működik, mivel nem vagyunk egyformák.

Névtelen írta...

Ez a bizonyos "névtelen" esküszöm egy hatalmas ... na jó nem írom inkább! Komolyan nem tudom, mit vársz! Több filmes oldalt olvasok és szerintem a legjobb színvonalat ez a blog hozza! Számomra minden fontos dolog fent van, ami pedig nem érdekel, nagyon egyszerű: NEM OLVASOM EL! Tudom értékelni az ilyen értelmes embereket a világon, akik ilyen komolytalan dolgokkal fárasztják az embert!

Nem mellesleg engem igenis érdekel, hogy kik lesznek a szinkronhangok egy animációs filmben, ugyanis nem mindenki hajlandó megnézni a filmeket az egyre rosszabb magyar szinkronnal ergo ez pl. igenis fontos és érdekes!

Függő & Luke: Grat az oldalhoz és remélem továbbra is hasonló energiát fordítotok az oldalra! Egyszerűen Nr.1!

Ja és azt nyugodtan megírhatjátok ha Angelina szabad lesz :) szeretném tudni mikor lehet rástartolni a világ Nr.1 nőjére :D

Na jó ez csak poén próbált lenni :P Amúgy tényleg Nr.1 a csaj :D

Luke írta...

Köszönjük szépen, jól esett ezt olvasni.:)

Angelina egyes hírek szerint szabad, úgyhogy szerintem bepróbálkozhatsz nála nyugodtan, de készülj fel, hogy egyik napról a másikra sokgyerekes apukává fogsz válni.:D Tényleg jó nő amúgy, de én beérném Kristennel is vagy Milával.:D

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból