2010. január 17., vasárnap

13teen apróságok

Amerikában február 16-án jelenik meg DVD-n Pritesh Chheda rendező indie horrorja, a 13teen, melyet Stuart Aslon kritikus a Hetedik és a Paranormal Activity keresztezéseként írt le.

A film a 73 250 lakossal rendelkező Emeryville-ben játszódik, ahol egy sorozatgyilkos garázdálkodik, aki egy 13-as számot vés bele áldozatai mellkasába, miután végez velük. Sara egyedül van otthon egy viharos estén, amikor kopognak az ajtón. Andrew az, az ingatlaniroda egyik alkalmazottja, aki Sara házának eladása miatt jött. A bökkenő csupán csak annyi, hogy Sara nem tervezi eladni a házát. Bár a józan esze az ellenkezőjét súgja, mégis beengedi Andrewt a házba, hogy tető legyen a feje fölött a viharban. Andrea azonban egyre tolakodóbb és ingerültebb lesz, miközben lánya láthatásáról kezd beszélni. Sara már kezdi veszélyben érezni magát, ekkor azonban ismét kopognak az ajtón: John az, egy biztonsági szakember, aki azért jött, hogy átnézze a ház riasztórendszerét, azonban lehet, hogy mégsem az, akinek látszik, ugyanis egy jókora kés van a táskájában. A macska-egér játék során a trió megpróbálja kideríteni, ki a gyilkos, és az sem biztos, hogy tényleg azt kell megvédeni, akiről elsőre gondolnánk.

Véleményem: Engem megvettek ezzel a rövid leírással, jó lenne, ha DVD-n hozzánk is elérne majd a film. A tovább mögött egy poszter és három kép nézhető meg a filmből.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból