2010. január 6., szerda

Anna Kendrick új filmje

A Golden Globe jelölt színésznő következő filmje egy meglehetősen komoly mondanivalóval rendelkező dráma lesz. Ugyanis a nálunk is hamarosan mozikba kerülő Egek ura (Up in the Air – február 18.) fiatal sztárja aláírta szerződését a Mandate Picturesszel egy egyelőre cím nélküli projekthez, mely a rák témát fogja boncolgatni.

A film korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy novemberben Nicole Holofcener rendezőnő kiszállt a projektből, és helyét Jonathan Levine vette át. Seth Rogen és James McAvoy már korábban leszerződtek a filmhez. A történet középpontjában James karaktere áll, aki egy 25 éves fiatalember, és megtudja, hogy rákos. Anna egy pszichológusnőt alakít, aki James karakterének igyekszik minél több segítséget nyújtani. Arról egyelőre nem szólnak az információk, hogy Seth Rogen milyen szerepben tűnik majd fel a filmben.

A forgatókönyv Will Reiser tollából készült el, amiben nagy segítségére volt a saját élménye, ugyanis húszas éveiben ő maga is megküzdött a rákkal, és sikerült legyőznie betegségét. A forgatás már jövő hónapban kezdetét veszi Vancouverben.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból