2010. január 20., szerda

Az idei Sundance Fesztivál programja


A napokban megkezdődik az idei Sundance Fesztivál, melyen tizennégy film kerül bemutatásra, köztük több független alkotás is. De itt debütál először a Kristen Stewart és Dakota Fanning főszereplésével készült The Runaways, valamint Kristen másik filmje, a Welcome to the Rileys is. A tovább mögött néhány mondatban bemutatjuk a filmeket.
Howl


A film története azokat az eseményeket mutatja be, melyek elvezették Allen Ginsberget (James Franco) ahhoz, hogy megtalálja igazi énjét művészként, és hogyan érte el, hogy a közönség elismerje fáradozásait.
Bemutató a Fesztiválon: január 21. csütörtök

Please Give


Kate (Katherine Keener), Alex (Oliver Platt) és a lányuk, Abby (Sarah Steele) szeretnék kibővítni kétszobás lakásukat, ezért megveszik a szomszéd lakást is… már csak azt kell megvárniuk, hogy a jelenlegi lakó feldobja a talpát.
Bemutató a fesztiválon: január 22. péntek

The Company Men


A film története azt mutatja be, hogy milyen nehéz talpra állni, miután valaki elveszíti a munkáját.
Bemutató a Fesztiválon: január 22. péntek

Get Low


Egy szerencsétlen öreg remete (Robert Duvall) régi barátja halála után úgy dönt, visszatér az emberek közé, és tiszteletét teszi a toron, hogy kiderítse, mit gondolnak róla a többiek.
Bemutató a Fesztiválon: január 22. péntek

happythankyoumoreplease


Egy alkotói válságban lévő író találkozik a metróban egy elveszett kisfiúval, és úgy dönt, hazaviszi őt. Ezzel megkezdődik különös barátságuk története.
Bemutató a Fesztiválon: január 22 .péntek

Welcome to the Rileys


Évekkel tizenéves lányuk halála után Lois (Melissa Leo) és Doug Riley (James Gandolfini) teljesen elhidegültek egymástól a nagy gyásznak köszönhetően. Miután szeretője rákban meghal, Doug New Orleansba megy üzleti útra.
Bemutató a Fesztiválon: január 23. szombat

Cyrus



John (John C. Reilly) maga sem képes elhinni, hogy egy buliba összejött a gyönyörű Mollyval (Marisa Tomei). Ráadásul jól is alakulnak köztük a dolgok, szenvedélyes együttlét, romantikus vacsora… azonban hamarosan belép a képbe Molly 21 éves fia, Cyrus (Jonah Hill).
Bemutató a Fesztiválon: január 23. szombat

The Runaways



A legendás zenekarról szóló életrajzi film az énekes-gitáros Joan Jett (Kristen Stewart) és a vokalista Cheri Currie (Dakota Fanning) kapcsolatára fókuszál, akik összehozták a turnékat és a lemezszerződéseket.
Bemutató a Fesztiválon: január 24. vasárnap

Frozen


Három főiskolás diáknak szembe kell néznie a sötétséggel, a magassággal és a hideggel szembeni félelmeikkel, hogy kiderüljön, milyen messzire képes elmenni az ember, ha a túlélés a tét.
Bemutató a Fesztiválon: január 24. vasárnap

Blue Valentine



Cindy (Michelle Williams) és Dean (Ryan Gosling) kapcsolata hajdan roppant tüzes és szenvedélyes volt, mostanra már azonban többéves házasok, és egy lány szülei. Házasságuk megmentése érdekében úgy döntenek, kiruccannak egy kicsit egy vidéki szállodába.
Bemutató a Fesztiválon: január 24. vasárnap

The Killer Inside Me


Lou Ford (Casey Affleck) egy kis város jóképű és sármos megbízott seriffje, akinek rengeteg gondja van: a nőkkel, a törvénnyel, valamint a körzetében egyre növekvő gyilkossági áldozatok számával.
Bemutató a Fesztiválon: január 24. vasárnap

Holy Rollers



A valós eseményeken alapuló film a ’90-es évekbe repít vissza minket, amikor is fiatal zsidók egy csoportja rákapott az ecstasyra, hogy így könnyebben megvizsgálhassák a hit és a „vak” hit közti különbségeket.
Bemutató a Fesztiválon: január 25. hétfő

The Extra Man


Louis Ives (Paul Dano) magányos álmodozó, aki otthagyja munkahelyét, és Manhattanbe utazik, hogy író legyen. Henry Harrison (Kevin Kline) düledező házában bérel egy szobát, aki egy különc, de roppant tehetséges drámaíró, és mellesleg a gazdag New Yorki özvegyeknek nyújt némi extra szolgáltatásokat.
Bemutató a Fesztiválon: január 25. hétfő

Twelve


White Mike (Chace Crawford) bár hihetetlenül tehetséges, mégis kirúgják a középiskolából, így füvet kezd el árulni, hogy pénzt keressen. Miután unokatestvérét brutálisan meggyilkolják, ráadásul legjobb barátját vádolják a bűntettel, Mike kénytelen átgondolni életét.
Bemutató a Fesztiválon: január 29. péntek

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból