2010. január 13., szerda

Linda Cardellini és Nathan Fillion is szuperek

Az író-rendező James Gunn nem semmi stábot trombitált össze készülő új filmjéhez, a Superhez, amely a szuperhősös filmek elé tart majd görbe tükröt.

A vígjátékhoz már korábban leszerződött Rainn Wilson, Ellen Page, Liv Tyler és Kevin Bacon, most pedig csatlakozott hozzájuk Nathan Fillion, Linda Cardellini, Gregg Henry, Michael Rooker, Sean Gunn, Stephen Blackeheart, Mikaela Hoover, Lloyd Kaufman, Valentine Miele, Andre Royo és Steve Agee is.

Rainn Wilson alakítja Frank karakterét, aki első ránézésre egy átlagos fickó, aki őrülten szerelmes zűrös feleségébe (Liv Tyler). Amikor azonban Sarah elhagyja őt a drogdíler Jacques (Kevin Bacon) miatt, Frank átváltozik a Bíbor Villám nevű szuperhőssé, aki nem csak Jacques baját látja el, hanem egyszemélyes hadseregként felveszi a harcot a bűnnel szemben is. Mint tudjuk, minden szuperhősnek szüksége van társra, így csatlakozik hozzá Libby (Ellen Page), aki egy szép, ám szociopata tinédzser, aki a helyi képregényboltban dolgozik. Libby Boltie-vá, azaz Villámkává alakul át, és Frankkel együtt mindent megtesznek, hogy alaposan ellássák Jacques baját.

A forgatás jelenleg is zajlik Luisianában.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból