2010. január 26., kedd

Éli könyve (The Book of Eli) magyar poszter


Elsősorban a magyar plakát miatt kap külön bejegyzést a film, viszont volt egy kis tévedésünk is, ugyanis a film magyar címe nem Eli könyve, hanem Éli könyve (mentségemre szóljon, hogy több helyen is így volt írva). Illetve a magyar posztert google-ben keresve találtam egy furaságot, vagyis egy másik oldalon azt hiszik, ezek a hivatalos magyar poszterek, holott kihangsúlyoztam, hogy Luke ötlete alapján én viteleztem ki!

9 megjegyzés:

Luke írta...

Bár azok lennének, ez az Éli nagyon gáz.

függő írta...

Akkor nem csak nekem hangzik ***ul? Ez pont olyan mint az Avatár, attól is hánytam, aztán 20th-ék ide is szóltak, hogy be kéne fejezni az avatározást :D

Petrus írta...

Sziasztok! én hittem azt még annó hogy "hivatalosak":)valamit vagy félre néztem vagy nemtom már. a poszterek nagyon jók lettek.

Luke írta...

Szia! Bárkivel megesik az ilyen. Köszönjük szépen a dícséretet.:) Ha már így idetévedtél, benne lennél, hogy linkeljük egymást?:)

Petrus írta...

persze, csak az a gond hogy a blog szerkeztésében nagyon béna vagyok :)

Luke írta...

A Freebloghoz én sem értek sajnos, sosem volt náluk blogom, meg maradéktalanul ehhez sem értek, legalábbis a html-es részéhez egyáltalán nem.:D
Kitettelek a linkek közé, és nagyon jó az oldal, csak így tovább.:)

Petrus írta...

én is kitettelek Titeket a linkek közé :)

Luke írta...

Köszönjük szépen.:) MSN-ről lehet szó esetleg?:$ Nem szeretnék tolakodó lenni, meg semmi ilyesmi, csak ha már "kollégák" vagyunk, akkor esetleg beszélgethetnénk ott is.:) Ha gondolod, írd meg mailben a címed: lukeandkyle@gmail.com.

Petrus írta...

Luke! küldtem mailt! Megkaptad?

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból