2010. január 6., szerda

Despicable Me hírmorzsák

Az animációs film poszterét és teaserét már mutattuk a múltkor, most pedig újabb hírek bukkantak fel így éjszakára a projekttel kapcsolatban.

Az aligha okoz bárkinek is meglepetést, hogy a rajzfilm 3D-ben készül el, és teljes egészében számítógépes technológiával hozzák össze.

A zenével kapcsolatban érdekesség, hogy a The Neptunesból és az N.E.R.D.-ből ismert rapper, Pharrell Williams is írt egy külön számot, és ez volt az első alkalom, hogy Pharrell egy filmhez szerzett zenét. A zeneszerzői csapatot az Oscar-jelölt Hans Zimmer és Heitor Pereria is tovább erősítik. Úgy tűnik, Pharrell nagyon elkapta a fonalat, ugyanis már dolgozik a film főcímdalának hangszeres részén, valamint több további dalon is. A rapper a következőket fűzte hozzá a dologhoz:

Nagyon szeretem a rajzfilmeket, és az animációs filmeket, és még sosem láttam ennyire elképesztő számítógéppel készített 3D-s rajzfilmet. Azzal, hogy Hanssal és Heitorral dolgozhattam a film zenéjén, illetve saját számokat is szerezhettem hozzá, egy álmom vált valóra.

A Despicable Me produceri teendőit Chris Meledandri (Jégkorszak 1-2, Robotok, Horton) végzi, új cége, az Illumination Entertainment keretein belül, amellyel határozatlan időtartamú szerződést kötött a Universallal, több élőszereplős mozi, és rajzfilm elkészítésére. Chris a következőket mondta a zenével kapcsolatban:

Pharrell egyike napjaink legfontosabb dalszerzőinek, Hans az egyik legnagyszerűbb filmes zeneszerző, Heitor pedig a következő generáció Hans-a. Ez egy elképesztően tehetséges csapat. Minden egyes hangjegy, amit papírra vetnek, tovább gazdagítja a filmünket.

Végül nézzük röviden a rajzfilm történetét:

Egy boldog, külvárosi környéken, melyben minden házat fehér kerítés vesz körül, minden kertben rózsabokrok nyílnak, áll egy sötét ház, elhervadt növényekkel. A szomszédok nem is tudják, hogy a ház valójában egy titkos búvóhely, egy sereg apró lény számára. Az egyikük, Gru (eredeti hangja Steve Carell) a történetelem legnagyobb rablását tervezi: el akarja lopni a Holdat.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból