2010. január 25., hétfő

A Foxhoz került a Machete

A Machete története azzal kezdődött, hogy Robert Rodriguez elkészített egy kamutrailert Queintin Tarantino Grindhouse (Halálbiztos, Terrorbolygó) című filmjéhez, melyben Danny Trejo egy bozótvágóval felfegyverkezett fickót játszott, akit kedvenc fegyvere után Machete-nek neveztek el. Hamarosan Rodriguez független pénzforrásokból nekiállt az egészestés film forgatásának, azonban sokáig kérdéses volt, melyik stúdió forgalmazhatja majd a filmet. A Deadline Hollywood tájékoztatása szerint ennek a várakozásnak vége, ugyanis a 20th Century Fox szerezte meg a jogokat, öt riválist legyőzve.

Rodriguez nem kis neveket nyert meg a ’70-es évek szellemében játszódó mozijához, ugyanis Danny Trejo mellett Robert De Niro, Jessica Alba, Lindsay Lohan, Steven Seagal, Cheech Marin, Don Johnson, Michelle Rodriguez, Jeff Fahey, Rose McGowan és Tom Savini is feltűnnek majd a filmben.

Robert egy másik projekt, az Antal Nimród rendezésében készülő Predators kapcsán is a Foxszal dolgozik együtt, ennél a filmnél pedig a produceri posztot tölti be.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból