2010. január 14., csütörtök

Joe Johnston Amerika Kapitányról és a Jurassic Park 4-ről

A Boxoffice Magazine a napokban kereste fel a hamarosan mozikba kerülő A farkasember (The Wolfman) című film rendezőjét, Joe Johnstont, aki az Amerika Kapitány filmről, valamint a Jurassic Park negyedik részéről is elejtett egy pár hírmorzsát.

A képregény-filmről a következőket mondta:
Nem egy olyan Amerika Kapitányról fog szólni, amilyet várnak, egészen más lesz. A képregény alapján készül majd, de teljesen új irányba fogunk elindulni, és inkább Amerika Kapitány eredetét mutatjuk majd be. Szóval, annak a történetét, hogyan lett Steve Rogersből Amerika Kapitány. Az a legnagyszerűbb dolog a karakterben, hogy bár szuperhős, még sincsenek szuperképességei, emiatt áll hozzám a legközelebb az ő a karaktere a több száz szuperhős közül. Nem tud repülni, nem lát keresztül a falakon, meg semmi ilyesmi. Egy átlagos ember, aki abban az ajándékban részesül, hogy képes tökéletes emberré átalakulni. Hogyan hat ez rá? Hogyan éli ezt meg fizikailag és érzelmileg? Egy gyáva, puhány fickó, aki egyszer csak átalakul Adonisszá. Azt gondolhatnák, megvan mindene, amire vágyott.  Az élete azonban csak még bonyolultabb és szörnyűbb lesz. Számomra ez a legérdekesebb része a történetnek. Vannak benne remek akciójelenetek, és olyan hihetetlen dolgok, melyeket még sosem láthattunk korábban. A sztori fő mozgatórugója az, hogy van egy srác, aki megpróbál beilleszkedni, aztán megtörténik vele ez a dolog, és ez továbbra sem sikerül neki. Be kell magának bizonyítania, hogy a szuperhős lét lényege az, ha megment egy barátot. A történet legvégéről nem szeretnék sokat elárulni, de sikerül beilleszkednie. De az odáig vezető út nagyon érdekes. És nagyon szórakoztató is.

A Jurassic Park 4-gyel kapcsolatban csak néhány mondatban számolt be:
Lesz majd Jurassic Park IV., és teljesen más lesz, mint az előző részek, lényegében egy újabb trilógia első darabja lesz. Teljesen más lesz. Egyelőre még csak ennyit tudok mondani.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból