2010. január 24., vasárnap

Júniustól forog a Real Steel

A The Detroit Free Press tájékoztatása szerint júniusban, Michiganben kezdődik majd meg a Hugh Jackman főszereplésével készülő Real Steel forgatása. A filmet Shawn Levy rendezi, de az executive producerek között Steven Spielberg nevét is megtalálhatjuk.

A film a jövőben fog játszódni, ahol már nem emberek, hanem robotok küzdenek meg egymással a különböző bokszgálákon. Hugh Jackman egy hajdani bokszolót alakít majd, aki megtudja, hogy van egy 11 éves fia, és vele együtt igyekszik felkészíteni egy robotot a közelgő bajnokságra.

A Real Steel a tervek szerint 2011. november 18-án kerül majd a mozikba.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Azért érdekelne, hogy ennek milyen hírértéke van. Mert van egy fix bemutató, az még okés. Elkezdődik a forgatás. És? Ez hír? Gratulálok a lelkes "hírcsinálásért", de nem a teljesítmény a lényeg, hanem, hogy mit teszel ki. Na mindegy, majd fél év múlva visszanézek, hátha...

Luke írta...

Eddig nem lehetett tudni, mikortól és hol fognak forgatni, így szerintem ez hír, igen.

Júliusban akkor majd várunk vissza sok szeretettel.:)

függő írta...

Valakinek (Mr. névtelen) ennyire fáj plusz információt olvasni egy-egy filmmel kapcsolatban? Valamint, ha már itt elégedetlenkedsz, akkor nyomás a movieweb.com oldalra, és ott is lehet háborogni, hogy minek tesztek ki ezt, azt, amazt?! Kíváncsi vagyok mit fognak szólni! Majd jelezz légyszi, ha túl vagy rajta!

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból