2010. január 8., péntek

Készül a Ghost Rider 2

Régebbi híresztelésekkel ellentétben úgy fest, hogy előbb láthatjuk a lángoló fejű motorost a vásznakon, mint azt gondoltuk. A Collider weboldal felkereste Mike De Luca-t, aki a Ghost Rider (A Szellemlovas) producere volt, és több érdekes információt elárult a készülőfelében lévő második résszel kapcsolatban, többek között azt is, hogy a folytatásfilm címe Ghost Rider: Spirit of Venegeance (A Szellemlovas: A bosszú szelleme) lesz.

A szóban forgó filmben előfordulhat, hogy lesz egy kis hiányérzetünk, ugyanis sem a rendező, Mark Steven Johnson, sem a női főszereplő, Eva Mendes nem térnek vissza. A forgatókönyvírást David Goyer végzi, és könnyen lehet, hogy a rendezői székben is ő foglalhat helyet. Goyer már el is küldött egy vázlatot a gyártó stúdiónak, így Mike De Luca a történetről is beszélt egy picit:
Igen, valóban kaptunk egy vázlatot Davidtől, mely a 2001-es forgatókönyvének egy modernizált változata, keverve Nic [Nicolas Cage] egyik ötletével, és szerintem David remekül vegyítette a két történetét, így a film története sokkal komplexebb lehet majd. Szóval Goyer nemrég hozta be nekünk ezt a vázlatot, és most arra várunk, hogy a stúdió vezetői jóváhagyják-e. Amennyiben igen, úgy már egy kész forgatókönyv alapján dolgozhatunk, aminek köszönhetően sokkal gyorsabban haladnának a dolgok.

Nicolas Cage ötlete szerint a film Európában játszódna. De Luca erről is ejtett pár szót:
Igen, így van. Azért merült fel az ötlet, mert A Szellemlovas a teológia, az akció és a jó és a rossz harcának keveréke, Európában pedig számos vallással, ókori vallási emlékekkel, és olyan teológiai történelemmel találkozhatsz, melyek az Egyesült Államokban nem találhatók meg. Másmilyen filmet szeretnénk csinálni, mint amilyen az első rész volt, hogy frissek és újak tudjunk maradni, így ezúttal nem egy látszólagos westernfilmet fogunk csinálni.

Összegezve a dolgokat:

  • Nem Mark Steven Johnson rendezi a folytatásfilmet.
  • Eva Mendes nem tér vissza Roxanne Simpson szerepében.
  • A Ghost Rider 2 PG-13 (13 éven aluliaknak csak felnőtt felügyelete mellett ajánlott) besorolású lesz.
  • A film Európában fog játszódni.
  • De Luca megemlítette, hogy David Goyer rendezheti a filmet, ez azonban egyéb elfoglaltságaitól is függ.
  • A folytatásfilm olyan lesz, mintha „megnyomták volna az újraindító gombot.”
  • Bizonyára senkit nem lep meg, hogy a film 3D-s lesz.
  • Goyer nemrégiben vitte be a stúdióba a forgatókönyv vázlatát.
  • Könnyen lehet, hogy a film forgatása még idén megkezdődik.
Véleményem:  Nic Cage legjobb filmje volt az utóbbi időkben, én személy szerint kétszer láttam moziban, és egyszer itthon is, úgyhogy simán kijelenthető, hogy nálam a kedvencek sorát bővíti! Én várom a második részt, és remélem a módosítás jó irányba viszi el a filmet!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

szerintem meg az elsőnél rosszabb filmet ritkán látni :S

Luke írta...

Akkor az enyém a harmadik fajta vélemény, mert nekem meg olyan semmilyen volt, de alapból nem vagyok oda Cage-ért, eddig igazán csak a Tolvajtempó tetszett tőle.

Bubbles írta...

Az első rész Cage legroszabb filmje, a rendezője pedig egy igazi szar. Szóval a rendező csere megvolt, innen már csak jobb lehet mint az előzmény.

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból