2010. január 19., kedd

Pancho Villa hírek

Korábbi hírünkben már volt szó róla, hogy Johnny Depp játszhatja majd Pancho Villát Emir Kusturica Seven Friends of Pancho Villa and the Woman With Six Fingers (Pancho Villa hét barátja és a hatujjú nő) című filmjében. Azóta bővült a hírek palettája a filmmel kapcsolatban, például itt van rögtön az, hogy címet változtattak, és most már Wild Roses, Tender Roses (Vad rózsák, gyengéd rózsák) címen kell keresnünk a projektet.

Mivel Depp eléggé elfoglalt ember, így több filmben is feltűnik még előtte, így a forgatás kezdete csak 2011 februárjában veszi kezdetét, méghozzá előbb Spanyolországban, majd Kusturica mester szerbiai stúdiójában. Az is kiderült, hogy a film zenéjét a No Smoking Orchestra szolgáltatja majd, melynek Emir Kusturica is a tagja volt néhány éven keresztül.

A mester addig még egy filmet összehoz majd Cool Water (Hideg víz) címmel, melyben egy férfi sztriptíz táncos történetét meséli majd el, aki apja temetésére hazatér közép-keleti gyökereihez. A filmet Izraelben forgatják majd. A forgatókönyvet Gabriel Bornstein írta, az egyik producere pedig könnyen lehet, hogy Johnny Depp lesz.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból