2010. január 2., szombat

Sandra Bullock, az év sztárja


Manapság elég kevés a hiteles színész, nyilván mindenkinek megvannak a saját kedvencei, akikről ezt gondolja, legyen az akár Will Smith, Brad Pitt, George Clooney vagy éppen Johnny Depp (jelen!), azonban a tavalyi év második felében Sandra Bullock egyértelművé tette, illetve be is bizonyította, hogy ő is közéjük tartozik.

A 2007-es Megérzés (Premonition) óta nem tűnt fel mozifilmben, tavaly viszont kettővel is jelentkezett, melyek igazán szép pályát futottak be a siker terén. A Nász-ajánlat (The Proposal) magas bevétele kevésbé meglepő, viszont a The Blind Side című drámáé már annál inkább. A Quigley Publishing Company elsősorban ennek köszönhetően őt választotta meg az év legjobban jövedelmező sztárjának.

A Nász-ajánlat (The Proposal) összesen $315 millió dollárt fialt a készítőknek, és az eddig csak Amerikában bemutatott The Blind Side pedig már a $200 milliót súrolhatja. Emellett még az All About Steve című vígjátékban is szerepelt Bradley Cooper oldalán, ez $33 millió dollárt jövedelmezett.

Lista az év 10 legjobban jövedelmező sztárjairól, a Quigley Publishing Company szerint:
  1. Sandra Bullock
  2. Johnny Depp
  3. Matt Damon
  4. George Clooney
  5. Robert Downey Jr.
  6. Tom Hanks
  7. Meryl Streep
  8. Brad Pitt
  9. Shia LaBeouf
  10. Denzel Washington

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból