2010. január 6., szerda

Sean Penn visszatér a The Three Stoogesba

A The Boston Herald weboldal a napokban beszélt Bobby Farrellyvel, aki megosztotta velünk, hogy Sean Penn visszatért a The Three Stooges (Három tégla) stábjába. Sean tavaly nyáron közölte, hogy kiszáll a projektből, és utána úgy tűnt, hogy Paul Giamatti veheti át a helyét, azonban ez a felállás nem vált be:

Visszakaptuk Seant. Mindig azt mondta, hogy szeretné megcsinálni a filmet, miután gondoskodik a családjával kapcsolatos ügyekről.

Moe szerepében továbbra is Benico Del Toro, azonban Curly karaktere még keresi „gazdáját”, mivel Jim Carreyt mégsem tudták meggyőzni.

A rendezői székben a Farelly fivérek, akik még a szóban forgó film előtt, összehoznak egy Hall Pass című vígjátékot, melynek főszereplői körét Owen Wilson tölti be, és a forgatás a jövő hónapban már kezdődik is Atlantában.

A Hall Pass egy fickóról szól, akinek felesége szeretné feldobni szexuális életüket, ezért olyan döntést hoz, hogy kimenőt ad egy hétvégére férjének, és ezidő alatt azt csinálhat, amit akar. (Amerikai Pite 5 2. rész?)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból