2010. január 7., csütörtök

Taylor Lautner és Tom Cruise Északi fényei

A mostanában igencsak felkapott Taylor Lautner csatlakozott a Northern Lights (Északi fények) című film stábjához Tom Cruise mellé. A levegőben játszódó film, pilótákra fog fókuszálni.
Arról még nem szólnak a hírek, hogy a fent említett két színészt milyen szerepekben láthatjuk majd, de annyi biztosra vehető, hogy a történet középpontjában egy tehetséges fiatal pilóta áll, aki próbál megfelelni gazdag apja elvárásainak, és közben beleszeret egy pilótalányba is.

A filmet a Max Payne-t is jegyző, John Moore rendezi, és a tervek szerint április 1-jén meg is kezdődhetnek a forgatási munkálatok.

Luke Véleménye: Tom Cruise egyszer már bizonyított pilótaként a Top Gunban, ugyanakkor John Moore rendező neve számomra némi aggodalomra ad okot, mert a Max Payne-ben én egyedül Mila Kunis és Olga Kurylenko jelenlétét találtam értékelhetőnek, de azért kíváncsian várom a filmet.

Véleményem: szerintem nem volt gáz a Max Payne, még moziban volt szerencsém látni, nekem a hangulata nagyon bejött, majd írok is róla, amint sikerül beszerezni.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból