2010. január 28., csütörtök

The Yellow Handkerchief apróságok

Egy öt jelenetből összevágott klip, egy Kristenes interjú, egy poszter és 11 kép érkezett a The Yellow Handkerchief (A sárga zsebkendő) című drámához, melyben Kristen Stewart, Maria Bello, William Hurt és Eddie Redmayne játsszák a főszerepeket.

A történetről röviden: A szerelmi történet három idegen történetét meséli el, akik egy hajóút során találkoznak. Különféle kapcsolatok alakulnak ki köztük, és lehetséges, hogy tényleg mindenkinek jár egy második esély.

Brett Hanson (William Hurt) fájdalmas múltját próbálja elfelejteni. Összetalálkozik egy zűrös tizenéves lánnyal, Martine-nel (Kristen Stewart) és egy Gordy (Eddie Redmayne) nevű fiúval. Mindhármuk utazásának van valami oka: Brettet kétségek gyötrik, hogy hazatérjen-e, és visszamenjen volt feleségéhez (Maria Bello), akit még mindig szeret. Martine elszökött otthonról, Gordy pedig abban reménykedik, hogy közelebb kerülhet a lányhoz.

A képek és a videók a tovább mögött nézhető meg, és már most szólok, hogy ma még lesz majd egy másik Kristenes bejegyzés is.

Klip:

 

Interjú a filmről Kristennel:



Poszter:



Képek:


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból