2010. február 1., hétfő

Bourne előzményfilm a láthatáron?

Gyakorlatilag A Bourne ultimátum hatalmas sikere óta zajlanak a találgatások egy esetleges negyedik részt illetően, melyről még decemberben számoltunk be, ráadásul nem túl kedvező hírekkel, ugyanis Paul Greengrass rendező kiszállt a projektből, és úgy tűnt, nélküle Matt Damon sem játszaná el ismét a népszerű ügynököt. Új filmje, az Invictus premierjén az Empire magazin ismét a negyedik Bourne moziról kérdezte Mattet:

Valószínűleg lesz egy előzményfilm, egy másik színésszel és rendezővel, mielőtt elkészítenénk egy újabb filmet. Ez szerintem legkevesebb öt év múlva lesz csak, még forgatókönyvünk sincsen.

Jó hír tehát, hogy Matt nem mondott le véglegesen egy újabb Bourne moziról, ugyanakkor ez még biztos, hogy nem mostanában lesz, de Mr. Damon és Paul Greengrass nemrégiben ismét együtt dolgoztak a Green Zone című filmen, mely március 12-én kerül a mozikba.

Az előzményfilmek készítése nem idegen a Universal számára, gondoljunk csak a Hannibal előzményére, A Vörös sárkányra, vagy A múmia és a A Skorpiókirály esetére. De nem is kell ilyen messzire mennünk, hiszen jelenleg is zajlanak A dolog című John Carpenter klasszikus előzményfilmjének munkálatai.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból